Linzero smėlio tešla: šis kiekis nurodytas 3 vnt. tartų( 14cm, 16cm.18cm).
50 gr. cukraus pudros(persijoti)
280 gr. sviesto( kambario temperatūros)
60 gr. virtų kiaušinio trynių
12 gr. cinamono
12 gr. tamsaus romo St. James 54%
1 gr. druskos
50 gr. migdolų miltų
300 gr. miltų(persijotų)
1 gr. kepimo miltelių
Sumaišykite cukraus pudrą su sviestu. Dadėkite kiaušinių trynius (pertrintus per sietelį,arba smulkiai sutarkuotus), cinamoną persijotą per sietelį. Po to įpilkite romo,druskos ir migdolų miltus. Gale miltus permaisykite su kepimo milteliais,persijokite ir sudėkite į tešlą. Minkyti,kol taps vientisa masė. Labai ilgai smėlinės tešlos nereikia minkyti.
Tešlą padėkite į šaldytuvą 2val, geriausiai per naktį. Po to iškočiokite 3mm storio ir formuokite tartą.
Kepti 170C 15min su "Svoriu"( uždėkite kepimo popierių ir kruopų įpilkite).
Po to nuėmus svorį,dar kepame 10-15min. Leiskite pilnai ataušti,ji labai trapi. Tik tada pildykite kremu. Ir atsargiai perkelkite nuo vieno paviršiaus ant kito paviršiaus. Ši tarta tikrai iš kitų išsiskiria savo skoniu)) Rekomenduoju.
Laba Jolantele norejau paklausti koki balta sokolada jus naudojate savo gaminukam
AtsakytiPanaikintiBaltą šokoladą dažnai perku Shogetten,arba jei pasitaiko akcija iš konditerinių žaliavų platintojų Selebout))
AtsakytiPanaikinti